0

I am working on https://www.depoto.com/.

Suddenly, The website is not opening. I can see that The website is opening in another browser like Mozilla. I am trying to open in Google Chrome.

3
  • check diff browser because in mozilla browser site works perfect Jun 29, 2019 at 5:30
  • @RkRathod, Yes. I just noticed that point dear. Thanks for conformation. Please tell me, How this issue will clear? I just updated my question. Check once. Jun 29, 2019 at 5:37
  • It looks as if redirect is configured wrong. Jun 30, 2019 at 16:52

2 Answers 2

0

You have enabled Strict-Transport-Security header for your website. But still the base URL in your site is set to http://www.depoto.com/. Whereas Chrome is looking for HTTPS version of page with 307 redirect and yet again 302 redirect is served to http://www.depoto.com/?SID=c6d86561201c60e0a65a944bb2fd08d2 which gets into a loop. So either change the base URL to https://www.depoto.com/ or disable Strict-Transport-Security header which could solve your problem in Chrome

1
  • 1
    Yes, Your answer is helpful in a base url http to https case. Thanks Jul 1, 2019 at 5:31
0

Your SSL certificate is invalid - most likely expired. Chrome is likely being more restrictive than FF. You can still visit the site by going to the http:// version but you should probably just get a proper SSL setup. Contact your hosting provider

1
  • Hello, Yes. I contacted hosting provider and cleared ssl issue too. But the issue not yet resolved Jun 29, 2019 at 9:34

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.