1

I have a running live instance of Magento 1.7. I am trying to setup a local dev env. Below is what I've done so far:

  • Copy the project from server

  • Import a dump of the database

  • Edit local.xml with proper DB credentials

  • Update core_config_data with new urls

  • Run magento_cleanup (which properly sets rules, clean cache)

After those steps, the website is running but some pages are not properly rendered.

When I check the logs, it comes that pages with modules aren't rendered correctly. I have some "Invalid blocks" exceptions. Magento is looking for the blocks with "Mage" namespaces while the blocks are custom and have other namespaces.

Similar issues:

custom model magento looks in Mage/...?

  • Already done for my modules

Magento tries to Load module from wrong namespace/company

  • I am quite sure it isn't a case sensitivity issue.. My server is running PHP 5.6.17 while I am running PHP 5.6.40. Could it matter ?

My modules are listed on the backend however.

Thanks

0

Could be a filename case issue. For example, confirm that if you have a class like the following: Vendor_Extension_Block_Test is saved as Test.php with capital T. If lowercase t you will see block not found. Same with controllers eg IndexController.php etc

  • Oops. You edited question as I was replying. – Dominic Xigen May 22 at 12:41
  • My bad, sorry.. I have checked it again and it's fine with the file names and the classes on modules config. – Vidushan Chooriyakumaran May 22 at 12:46

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.