2

I just created empty theme which is descendant of Luma theme. but unfortunately the styling is not appear:

enter image description here

theme.xml

<theme xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="urn:magento:framework:Config/etc/theme.xsd">
    <title>Senheng Theme</title>
    <parent>Magento/Luma</parent>
    <media>
        <preview_image>media/preview.png</preview_image>
    </media>
</theme>

registration.php

<?php

use \Magento\Framework\Component\ComponentRegistrar;

ComponentRegistrar::register(ComponentRegistrar::THEME, 'frontend/Senheng/default', __DIR__);

Folder Structure

enter image description here

Pending requests, takes minutes to be done. enter image description here enter image description here

Could somebody help me how to fix this issue ? Any help would be very appreciated.

9
  • Can you please check console for the errors? attached console error screenshot as well.
    – Saphal Jha
    May 9, 2019 at 4:52
  • I checked on browser all requests returned 200, wait a second for snapshot May 9, 2019 at 5:03
  • @SaphalJha I have update question with snapshot May 9, 2019 at 5:07
  • some are pendings, send those full url
    – Saphal Jha
    May 9, 2019 at 5:08
  • 1
    thanks for your help by the way May 9, 2019 at 5:36

2 Answers 2

1

Run Below Query in mysql, then try again:

INSERT INTO core_config_data (scope, scope_id, path, value) VALUES ('default', 0, 'dev/static/sign', '0');
0

After struggled about 2 hours more with this weird issue I just fixed it by set theme back to luma and then set it back to my custom theme, and now my custom theme is working well.

I also run following command (but i am not sure does it matter or not):

grunt exec:default
grunt less:default

enter image description here

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.