0

In Magento 1.9 I have created my custom theme.

Also, I have created one new module in the 'local' code pool.

Everything workes fine but the template files are loading from the base like

frontend/base/default/template/training/customer/view.phtml

it should be load from

frontend/allure/default/template/training/customer/view.phtml

this is my layout.xml

app/design/frontend/allure/dream/layout/training.xml

<?xml version="1.0" ?>
<layout version="0.1.0">

    <customer_account>
        <reference name="customer_account_navigation">
            <action method="addLink" translate="label" module="training">
                <name>training</name>
                <path>training/customer/view</path>
                <label>Training</label>
            </action>
        </reference>
    </customer_account>

  <training_customer_view>
            <update handle="customer_account"/>
            <reference name="content">
                <block type="training/customer" name="view.training" template="training/customer/view.phtml"/>
            </reference>
   </training_customer_view>

</layout>

If anyone knows why this is happening>

  • is this the custom theme is applying to current store? – Jigs Parmar Apr 17 at 9:47
0

place the phtml file in frontend/allure/dream/template/training/customer/view.phtml

i think the problem is that you put the phtml file and xml file in diffrent sub theme folder

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.