1

I have installed Magento 2.1.6 and had lot's of products over it. then i download fresh copy of magento 2.1.7 from magento market place and extracted and used my previous database that was had lot's of products and order histories etc.

the website start working fine . now i migrate Media folder from old website directory to new website directory same in pub folder

now images start working fine. but when i see on product detail page images not showing else all images showing any help?

  • I can imagine that clearing the Magento caches (and possibly varnish if you use it) might help. – where Mar 24 at 21:12
  • is there any error in console ? – Pawan Mar 25 at 2:26
2

you have not generated the static view files.

root > var > cache > DELETE ALL

root > var > page_cache > DELETE ALL

root > var > session > DELETE ALL

root > var > view_preprocessed > DELETE ALL

root > pub > static > delete all folder(not delete .HTACCESS)

After below command apply.

php bin/magento setup:static-content:deploy

php bin/magento indexer:reindex

php bin/magento cache:flush

  • good effort but this not helpful in my case. – Aadii Mughal Mar 25 at 18:57
1
(1) you have to check your browser console to see any require js issue.
(2) Give permission pub/media folder sudo chmod 777 -R pub/media/
1

Try this

  1. php bin/magento catalog:images:resize
  2. Clear cache and reindex
  3. Give correct permissions for pub folder.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.