1

I have the upload buttons, the file uploads successfully, but it does not attach to product

Magento 1.9.2.4

I have done the following

Ensure that the app/design/adminhtml/default/default/template/media folder exists and that there are 2 files within it.

editor.phtml
uploader.phtml

Ensure that the skin/adminhtml/default/default/media folder exists and that there are 3 files within it.

flex.swf
uploader.swf
uploaderSingle.swf

I have the "browse files" and "upload files" buttons, and I can browse files, and when I upload the notice goes green with success message.

Media directory, all subfolders are chmod to 777

I get the following json result

{
  "name":"screenshot.png",
  "type":"application/octet-stream",
  "tmp_name":"/tmp/phpsfaygg",
  "error":0,
  "size":59074,
  "path":"/www/domain.com/media/tmp/catalog/product",
  "file":"/s/c/screenshot_3.png.tmp",
  "url":"https://www.domain.com/media/tmp/catalog/product/s/c/screenshot_3.png",
  "cookie": {
    "name":"adminhtml",
    "value":"8dci943bhj8e9941oskmf1ahi1",
    "lifetime":"3600",
    "path":"/",
    "domain":"www.domain.com"
  }
}

When I go to the "url" location the file is there, so it has uploaded successfully, but it is not attaching to the product

Side note I do not have the upload buttons on CMS pages, so cannot test that, I also need assistance with that

0

fixed

uploaded all files from a clean copy of 1.9.2.4

/app/code/core/Mage/adminhtml/
/app/code/core/Zend/
/app/design/adminhtml/
/js/
/lib/
/skin/adminhtml/ 

not sure which file was corrupted, but I figured anything with adminhtml should be safe to transplant and the /js/ /lib/ folders should be safe bets as well

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.