1

I can't login to admin panel on Magento 2.3.0 version. After I press Sign In button I have this message: "Invalid Form Key. Please refresh the page." and in the system.log file I have this:

[2019-02-15 12:32:34] main.ERROR: The store that was requested wasn't found. Verify the store and try again. [] []
[2019-02-15 12:32:34] main.CRITICAL: The store that was requested wasn't found. Verify the store and try again. [] []

In the browser console I see this:

"NetworkError: 404 Not Found - https://www.domain.com/pub/static/version1550234757/adminhtml/Magento/backend/pt_PT/js-translation.json"
js-tran...on.json
Error: https://www.domain.com/pub/static/version1550234757/adminhtml/Magento/backend/pt_PT/js-translation.json HTTP status: 404


err = new Error(url + ' HTTP status: ' + status);
9
  • are you on localhost?
    – fmsthird
    Feb 15, 2019 at 12:42
  • @magefms no, I use a server, this problem I think appear after I use Migration Tool to import data
    – Robert
    Feb 15, 2019 at 12:47
  • yeah, that could be one reason
    – fmsthird
    Feb 15, 2019 at 12:48
  • @magefms please check I just edit my question, I found this in the browser console
    – Robert
    Feb 15, 2019 at 12:50
  • 1
    @magefms I use this: php -dmemory_limit=-1 bin/magento setup:static-content:deploy -f
    – Robert
    Feb 15, 2019 at 12:53

1 Answer 1

1

Since you migrated from Magento 1 to Magento 2.3 , the data. I would suggest some reasons that may help you fix the issue :

  1. Upgrade your password_hash using md5() to sha256()

    php -f bin/magento customer:hash:upgrade.

  2. Remove var/migration-tool-progress.lock

  3. Replace the crypt key with the one of magento 1 key .

  4. php bin/magento setup:static-content:deploy --theme=Vendor/Theme en_US pt_PT -f

  5. You havent migrated the store Link

10
  • thank you, if I use this command php -f bin/magento customer:hash:upgrade I have the following error Notice: Undefined index: 0:1 in /var/www/vhosts/domain.com/httpdo cs/vendor/magento/framework/Encryption/Encryptor.php on line 189
    – Robert
    Feb 15, 2019 at 13:03
  • Need more info for that error, anyway you can skip that and try the others , deploying content based on the theme php bin/magento setup:static-content:deploy --theme=Vendor/Theme en_US -f Feb 15, 2019 at 13:07
  • I already do the deploy of the content without any success
    – Robert
    Feb 15, 2019 at 13:08
  • Try tu run the content deploy like this : php bin/magento setup:static-content:deploy en_US pt_PT -f Feb 15, 2019 at 13:12
  • I just enable the developer mode is the same, I run this command too and when is run from ssh it appear this text "The store that was requested wasn't found." with red color.
    – Robert
    Feb 15, 2019 at 13:14

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.