1

Hi I have previously working magento site.I just uninstall and reinstalled the php.Now site is giving a blank page but in the magento 1.9 index.php die is working but not showing any error. I have tried display_errors and other things.Please help me to solve the problem ASAP. Also there is not any error log. Can I find some error log. Thanks.

5
  • you can check error log Jan 31 '19 at 5:19
  • Which PHP version you are using for Magento 1.9? Jan 31 '19 at 5:19
  • php 5.6. I can't see any error in logs.
    – Charanjeet
    Jan 31 '19 at 5:22
  • BTW Where can I check ther error?
    – Charanjeet
    Jan 31 '19 at 5:23
  • @Charanjeet check my answer Jan 31 '19 at 5:26
-1

you can add below code in index.php in top and after check it

ini_set('error_reporting', E_ERROR);
register_shutdown_function("fatal_handler");
function fatal_handler() {
    $error = error_get_last();
    echo("<pre>");
    print_r($error);
}
11
  • Array ( [type] => 1 [message] => Class 'SimpleXMLElement' not found [file] => /var/www/gocleaning.nl/includes/src/__default.php [line] => 24707 )
    – Charanjeet
    Jan 31 '19 at 5:30
  • this is the output
    – Charanjeet
    Jan 31 '19 at 5:31
  • run below command : apt install php5.6-xml After it reload and restart apache2 service : service apache2 reload service apache2 restart Jan 31 '19 at 5:33
  • i am using nginx server and centos 7. What install php-xml will do?
    – Charanjeet
    Jan 31 '19 at 5:35
  • @Charanjeet try sudo apt-get install php-xml please check this linnk ajayogal.wordpress.com/2017/06/05/… Jan 31 '19 at 5:41
1

You will find log files

var/log

In this folder there are exception.log and system.log files

Plus there is report folder as well in which you get the error in report number wise file

I hope this will find. if you still have any difficulty please let me know

8
  • No there is not any helpful error all are old errors
    – Charanjeet
    Jan 31 '19 at 5:28
  • @Charanjeet you ask for magento 1.9 errors log. so I gave you the path of errors log. if you still haven't got any error then try to add this code error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); in your magento code index.php file Jan 31 '19 at 5:31
  • I already tried this but no luck.
    – Charanjeet
    Jan 31 '19 at 5:32
  • @Charanjeet brother oh I got you. You should also enable the error log from admin backend check this tutorial magestore.com/magento-basic-setting/… Jan 31 '19 at 5:36
  • Once you done please let me know Jan 31 '19 at 5:37

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.