0

In Magento 2.3 I have installed the theme porto and it is successfully installed
I already tried and run the following commands:

setup:upgrade
static-content:deploy

Every thing is done and fine.

Theme is activated every page is working on porto theme but the homepage is using luma theme what could be the possible reasons let me know I will try it that is the weird thing I have ever seen in Magento 2 .

I need some suggestions thanks

  • did you try to check your store view configuration? maybe it is not correctly set to your theme – magefms Jan 30 at 3:50
  • Remove var/view_preprocessed folder and check – Rutvee Sojitra Jan 30 at 4:14
0

I think for your Home Page Theme set as Luma

Below steps you can follow:

  1. Goto Admin >Content > Pages
  2. Click yours Home Page to edit
  3. Inside Custom Design Update set the new Theme you have installed.
  4. Clear Cache
0

It can be a system glitch. Usually, it doesn’t happen, to change the theme you can follow these steps and it will resolve the home page issue you are facing.

In admin Go to Content > Design> Configuration

Click on Edit

On the Default Theme tab, Apply Theme drop down

Select Newly Created Theme

Click on Save Configuration

Clear the Cache

Reload the Storefront page

Follow these steps again and it will enable you to apply a new theme.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.