0

Migrated from Magento 2.1 to 2.3

magento setup:upgrade
magento setup:di:compile
magento setup:static-content:deploy -f en_US en_GB

Ran without any errors. However, when I try to open a product it goes to 404

When I click on Add from Admin panel, it says Class "Magento\Catalog\Model\Product\Attribute\Backend\Media does not exist"

and when I try to Edit, it says 'Product does not exist'.

tail exception.log
[2018-12-31 11:10:50] main.CRITICAL: Class Magento\Catalog\Model\Product\Attribute\Backend\Media does not exist {"exception":"[object] (ReflectionException(code: -1): Class Magento\\Catalog\\Model\\Product\\Attribute\\Backend\\Media does not exist at /home/magentowebmaster/public_html/kd/vendor/magento/framework/Code/Reader/ClassReader.php:19)"} []
[2018-12-31 11:14:34] main.CRITICAL: Class Magento\Catalog\Model\Product\Attribute\Backend\Media does not exist {"exception":"[object] (ReflectionException(code: -1): Class Magento\\Catalog\\Model\\Product\\Attribute\\Backend\\Media does not exist at /home/magentowebmaster/public_html/kd/vendor/magento/framework/Code/Reader/ClassReader.php:19)"} []

What I tried:

2 queries.

UPDATE `mag_eav_attribute` SET `backend_type` = 'static' where `attribute_code` = 'media_gallery';

UPDATE `mag_eav_attribute` SET `backend_model` = NULL where `attribute_code` = 'media_gallery';
0
I know you did this but do it again
1) run: UPDATE eav_attribute SET backend_model = NULL, backend_type = 'static' WHERE attribute_code = 'media_gallery'
2) php bin/magento indexer:reindex
3) clean cash / run page with crl+F5

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.