1

I am new to Magento and I am trying to learn it. I installed Magento using CLI and it got installed successfully, but when I navigated to my frontend, nothing was shown, attaching a screenshot below

enter image description here

Same is the case with backend, below is the image for backend

enter image description here

Please help me with this Thank you all in advance

EDIT

After running 3 commands, mentioned in the below answer, the screen looks like

enter image description here

2
  • Did you run the upgrade and static-content:deploy commands?
    – GenZ Dev
    Commented Dec 21, 2018 at 6:46
  • @SufyanKhot no, can you help with that please?
    – Smith
    Commented Dec 21, 2018 at 6:50

1 Answer 1

0

Run the following commands from your magento root directory:

php bin/magento setup:upgrade

php bin/magento setup:static-content:deploy

php bin/magento cache:clean

Also give permissions to var/* pub/* and generated/*

4
  • trying this right now, Thanks for help, I'll let you know if this works
    – Smith
    Commented Dec 21, 2018 at 6:56
  • After running those 3 commands, it looks alot better but still no content is shown. I've edited the question and have added the third screenshot after running those 3 commands
    – Smith
    Commented Dec 21, 2018 at 7:07
  • Is the admin page still blank?
    – GenZ Dev
    Commented Dec 21, 2018 at 7:10
  • yes, but instead of being white like before, It now have a brown color, but still blank
    – Smith
    Commented Dec 21, 2018 at 7:13

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.