1

I am new to Magento and I am trying to learn it. I installed Magento using CLI and it got installed successfully, but when I navigated to my frontend, nothing was shown, attaching a screenshot below

enter image description here

Same is the case with backend, below is the image for backend

enter image description here

Please help me with this Thank you all in advance

EDIT

After running 3 commands, mentioned in the below answer, the screen looks like

enter image description here

  • Did you run the upgrade and static-content:deploy commands? – Sufyan Khot Dec 21 '18 at 6:46
  • @SufyanKhot no, can you help with that please? – Smith Dec 21 '18 at 6:50
0

Run the following commands from your magento root directory:

php bin/magento setup:upgrade

php bin/magento setup:static-content:deploy

php bin/magento cache:clean

Also give permissions to var/* pub/* and generated/*

| improve this answer | |
  • trying this right now, Thanks for help, I'll let you know if this works – Smith Dec 21 '18 at 6:56
  • After running those 3 commands, it looks alot better but still no content is shown. I've edited the question and have added the third screenshot after running those 3 commands – Smith Dec 21 '18 at 7:07
  • Is the admin page still blank? – Sufyan Khot Dec 21 '18 at 7:10
  • yes, but instead of being white like before, It now have a brown color, but still blank – Smith Dec 21 '18 at 7:13

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.