0

I migrated Magento from 1.9.0.1 to 2.2.5. After this migration I can't add new image for some products Could you tell me what is wrong?

  • Anybody were able to fix this issue. We are facing exactly the same issue. – Anish K Mar 18 at 12:51
  • This does not really answer the question. If you have a different question, you can ask it by clicking Ask Question. You can also add a bounty to draw more attention to this question once you have enough reputation. - From Review – Aasim Goriya Mar 18 at 13:11
0

The image directory path should have already been carried over from your 1.9.X installation. all you should have to do to add the images back is copy over your media/ directory on your old installation into pub/media/ in your new installation.

from here flush your cache and re deploy your static content and your images should appear:

rm -rf pub/static && php-7.0 bin/magento cache:clean && php-7.0 bin/magento cache:flush

php-7.0 bin/magento setup:static-content:deploy

  • I haven't problem with old images, I couldn't add new image from admin panel – Fred Morgan Dec 17 '18 at 9:07
  • ah, i see now.. what is happening when you try to upload images? – vmp Dec 17 '18 at 9:15
  • when I upload new image it showing with other images. but when I click on "save" button - magento say "You saved the product." but image not added to product – Fred Morgan Dec 17 '18 at 9:34
  • I'm experiencing this as well. Did you manage to find a solution to this? – gabtzi May 9 at 11:12

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.