1

when installing an extension in new project without personal template, the extension works very fine but when i tried to install the same under my project with a pesonal template, this does'nt work. Can you please explain to me the error and how to fix it thanks in advance

  • You mean you have installed extension and when you try to add new template in that extension it's not working? – bhargav shastri Sep 21 '18 at 15:42
  • no i have created a simple tempalte and then added the extension so the link next sign in (track order ) doesn't appear – Developper Magento Sep 21 '18 at 15:50
  • Where you have created template? – bhargav shastri Sep 21 '18 at 15:53
  • under design /frontend/Magenticians/Mytheme – Developper Magento Sep 21 '18 at 16:13
  • if you have added extension , template should be inside namespace/module/view/front/templates directory and it should be defined in appropriate xml connected with controller – bhargav shastri Sep 22 '18 at 6:20
0

Please check default.xml file in module-customer inside vendor, they have used

    <referenceBlock name="top.links">
       <block class="Magento\Customer\Block\Account\RegisterLink" name="register-link">
            <arguments>
                <argument name="label" xsi:type="string" translate="true">Create an Account</argument>
            </arguments>
        </block>

    </referenceBlock>

you can do this way in your xml layout file

  • I have already added comment at last – bhargav shastri Sep 24 '18 at 14:27
  • okey Great :) . Please try to ans extach. it will help others. – Rama Chandran M Sep 24 '18 at 14:35

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.