5

I have uploaded a logo (200x50) for invoices in the admin (Magento 2.2.5) but it is not showing in the pdf.

I have cleared the cache and reindexed but no luck.

Does anyone know why the logo is not showing?

  • Hi Garry, please provide more information about your issue – Serge Yudin Sep 16 '18 at 1:49
  • Fixed now. All I had done was add image as per link Serge's answer below. – Garry Sep 16 '18 at 6:06
2

check your images path and PDF templates. Also, the format of a file is important. I need more details for help you: PDF sample, image what's uploaded and etc.

The main strategy for solving 90% Magento issues is:

  1. Read Magento logs.
  2. Check you mode: developer / production.
  3. Clear caches & indexes.
  4. Run rebuild of static content.
  5. Check templates and make sure what everything is ok (pathes to images are correct and other things)

The manual are here: https://www.mageplaza.com/kb/how-to-change-pdf-invoice-logo-shippment-logo-magento-2.html

Without any details answer may be too abstract.

  • Thanks for your answer. I followed the instructions as per your link but no luck. I have cleared caches, re-indexed and rebuilt static content. I haven't changed any templates, just uploaded image via admin. Image is located at pub/media/sales/store/logo/stores/3/AOW_Invoice.jpg – Garry Sep 16 '18 at 6:00
  • Don't worry, got it working now. Was looking at an invoice from different site!!! – Garry Sep 16 '18 at 6:05

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.