0

I am using magento latest version 2.2.5 and configured the Authorize.net direct post method as payment method. I tried to placed an order it saves the order in admin with pending state but didn't redirect to success or failure page please any one can advice on this issue.

I am getting below response after place the order. Thanks

{success: true, authorizenet_directpost: {,…}}
authorizenet_directpost: {,…}
fields: {x_version: "3.1", x_delim_data: "FALSE", x_relay_response: "TRUE", x_test_request: "TRUE",…}
controller_action_name: "directpost_payment"
is_secure: "1"
x_address: "8778 High Ridge Drive"
x_amount: 1329.31
x_city: "Brooklyn"
x_company: "Test Company"
x_country: "US"
x_currency_code: "USD"
x_cust_id: ""
x_customer_ip: "111.11.11.111"
x_customer_tax_id: ""
x_delim_data: "FALSE"
x_email: "[email protected]"
x_email_customer: "0"
x_fax: ""
x_first_name: "Jag"
x_fp_hash: "d4594a75aab8b43f31136e3699409363"
x_fp_sequence: "51"
x_fp_timestamp: 1536640689
x_freight: "0.00"
x_invoice_num: "000000034"
x_last_name: "Ram"
x_login: "48nL9pR49pEb"
x_merchant_email: "[email protected]"
x_method: "CC"
x_phone: "01234567890"
x_po_num: ""
x_relay_response: "TRUE"
x_relay_url: "https://domain.com/authorizenet/directpost_payment/response"
x_ship_to_address: "8778 High Ridge Drive"
x_ship_to_city: "Brooklyn"
x_ship_to_company: "Test Company"
x_ship_to_country: "US"
x_ship_to_first_name: "Jagdish"
x_ship_to_last_name: "Ram"
x_ship_to_state: "New York"
x_ship_to_zip: "11206"
x_state: "New York"
x_tax: "101.31"
x_test_request: "TRUE"
x_type: "AUTH_CAPTURE"
x_version: "3.1"
x_zip: "11206"
success: true

Below are the settings which I have setup in adminenter image description here

5
  • are you using the sandbox or the merchant account?
    – Jaimin
    Sep 11, 2018 at 5:44
  • I am using merchant account
    – Jack
    Sep 11, 2018 at 5:50
  • 'x_response_code' => '1', 'x_response_reason_code' => '1', 'x_response_reason_text' => '(TESTMODE) This transaction has been approved.',
    – Jack
    Sep 11, 2018 at 5:52
  • Did you solve it?
    – Jaimin
    Sep 11, 2018 at 12:49
  • No still facing issues
    – Jack
    Sep 11, 2018 at 13:01

1 Answer 1

2

I have attached Screenshot configure everything as it is and it will work. I have tried and working properly.

enter image description here

** Note: Set Authorize.net to live mode don't set it to test mode. **

enter image description here

8
  • for sandbox account it is working for me but when I switched to merchant live account it stop the working.
    – Jack
    Sep 11, 2018 at 14:01
  • @jack Set as per my screenshot and it will work
    – Jaimin
    Sep 11, 2018 at 14:02
  • @Jack it is working?
    – Jaimin
    Sep 12, 2018 at 12:01
  • Yes it is working with my details but not sure why it is not working with merchant account details.
    – Jack
    Sep 12, 2018 at 12:17
  • try to generate new transaction key, verify api login id and merchent id. i am sure there are mistake in that only.
    – Jaimin
    Sep 13, 2018 at 8:55

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.