0

If I open the URL www.mypage.de/katalog-bestellen in Chrome then the url is automatically changed to "https://www.mypage.de/katalog-bestellen" and the correct site loads.

But If I open the same URL in Edge, then I get redirected to the startpage at https://www.mypage.de/.

The uri katalog-bestellen is always cut off!

I figured out that changing Auto Redirect to Base URL in System -> Configuration -> Web -> Url Options to No works, but my SEO professional co-worker told me that this is not a good idea, since google will think that there are two identical websites (www.mypage.de and https://www.mypage.de) and google would see this as "duplicate content" which is bad.

How else can I solve this?

  • Sounds like a potential nginx or apache config issue, which are you using? – Ricky Odin Matthews Aug 30 '18 at 14:36
  • I am using Apache – Black Aug 30 '18 at 14:38
  • Check your .htaccess if ther is any down- or upgrading without appending the params to the url – Max Aug 30 '18 at 16:02
0

Open the table :

core_config_data

Then you need fill correct value for two fields :

web/unsecure/base_url
web/secure/base_url

Let me know if you have any quesion !

  • They are already entered correctly. Both have value: https://www.mypage.de/ – Black Aug 31 '18 at 6:42
  • You can try change value of field web/secure/use_in_frontend to 1 then clear and check – Vu Tran Kien Aug 31 '18 at 7:03

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.