1

I transferred my project one domain to other one after that i change baseurl(secure/unsecure) in table core_config_data and delete cache folder and removing all sessions and locks too.

My project works but i am getting error on checkout page get error no cms page found 404 error. its also for customer account page also.

Can any one have idea why this happen how can solve it.

  • 1
    have you checked log and reports files? – Dexter Jun 16 '14 at 6:07
  • Go to app/etc/local.xml and rename it as local.xml__. And then try to install the project again. – Sukeshini Jun 16 '14 at 6:17
  • My project has many extension & product data..due to this can loosing data ? i think so you told me about mangeto re-install am i right ? – Yogesh Jun 16 '14 at 6:23
2

Some suggestions from my side:

  • Check your exception.log and system.log in var/log directory: Any new entries?
  • Check errors in var/report directory: Any new files?
  • Run re-indexing
  • Check HTTP Response with tools like firebug (network tab): What HTTP Response do you get? Maybe you'll see a redirect inbetween?
  • Clear cache once more ;-)
  • Delete your browser history, maybe try another browser where there's no content cached yet.
  • Check .htaccess: Are there any entries related to your old domain?

I just wrote an answer not so long ago on how to move a shop to another server. Don't know if you just changed your domain or also the server, but here's the link: How to move magento shop to another server

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.