0

Without any reason my site stopped working. I've been trying to start the reindexing process, but it isn't working, only "Design Config Grid" can be reindexed:

user@serv [~/public_html]# php bin/magento indexer:status
Design Config Grid:                                Reindex required
Customer Grid:                                     Reindex required
Category Products:                                 Reindex required
Product Categories:                                Reindex required
Product Price:                                     Reindex required
Product EAV:                                       Reindex required
Stock:                                             Reindex required
Catalog Rule Product:                              Reindex required
Catalog Product Rule:                              Reindex required
Catalog Search:                                    Reindex required
user@serv [~/public_html]# bin/magento indexer:reindex catalog_category_product
user@serv [~/public_html]# php bin/magento indexer:status
Design Config Grid:                                Reindex required
Customer Grid:                                     Reindex required
Category Products:                                 Reindex required
Product Categories:                                Reindex required
Product Price:                                     Reindex required
Product EAV:                                       Reindex required
Stock:                                             Reindex required
Catalog Rule Product:                              Reindex required
Catalog Product Rule:                              Reindex required
Catalog Search:                                    Reindex required
user@serv [~/public_html]# bin/magento indexer:reindex design_config_grid
Design Config Grid index has been rebuilt successfully in 00:00:00
user@serv [~/public_html]# bin/magento indexer:reindex cataloginventory_stock
user@serv [~/public_html]# php bin/magento indexer:status
Design Config Grid:                                Ready
Customer Grid:                                     Reindex required
Category Products:                                 Reindex required
Product Categories:                                Reindex required
Product Price:                                     Reindex required
Product EAV:                                       Reindex required
Stock:                                             Reindex required
Catalog Rule Product:                              Reindex required
Catalog Product Rule:                              Reindex required
Catalog Search:                                    Reindex required
user@serv [~/public_html]# php bin/magento indexer:reindex
Design Config Grid index has been rebuilt successfully in 00:00:00
user@serv [~/public_html]# 

Any idea what should I do next? And what is the reason of this issue?

5
  • I think rest are stuck in processing state. Can you check it in admin what is the status showing? Aug 21, 2018 at 9:07
  • @SukumarGorai I can't login to admin page. The site shows me a blank page. I didn't see any error message in logs files. Aug 21, 2018 at 9:20
  • Can you check the permissions? Also delete some files manually through ftp and then try. Needs to delete the files var/cache, var/page_cache, var/view_preprocessed, var/log, var/report, pub/static/frontend, pub/static/adminhtml, generated/code, generated/metadata. After that run setup:upgrade, di compile, static content deploy and set the permissions properly and see if it works. Aug 21, 2018 at 9:23
  • @SukumarGorai I have tried to do everything that you wrote and there is no changes. Aug 21, 2018 at 10:07
  • Then need to debug the code and check whats the actual issue. Also you can check apache log for more details. Aug 21, 2018 at 10:23

1 Answer 1

0

I had a lot of Fatal errors in my "error_log" file:

PHP Fatal error:  Class 'IntlDateFormatter' not found in /home/sellastu/public_html/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php on line 111

So I opened my "php.ini" file and clear comment before this line:

;extension=php_intl.dll

After activation this extension reindex works fine.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.