0

My issue is I have two duplicate websites one for dev purpose and one is my live site.

When I change for example the theme color and flush the cache, working perfectly, color is changing.

But when I do the same thing on my Live site nothing changes. I tried all the commands:

php70 bin/magento setup:upgrade;
rm -rf generated/*;
rm -rf pub/static/*;
rm -rf var/cache/*;
rm -rf var/page_cache/*;
rm -rf var/composer_home/*;
rm -rf var/view_preprocessed/*;
rm -rf var/cron/*;

php70 bin/magento setup:di:compile;

php70 bin/magento setup:static-content:deploy;

redis-cli flushall; 
php70 /opt/magemojo/bin/n98-magerun2.phar cache:flush; 
php70 bin/magento indexer:reindex;
php70  bin/magento cache:clean;
php70 bin/magento cache:flush;

Any idea?

0

If you are using Varnish to cache on your live site I have found that restarting varnish sometime does the trick for the stubborn cache

service varnish restart
| improve this answer | |
0

It seems like you are running your store in Magemojo, they have this command to clean almost everything: CloudFront, PHP OpCache, Redis FPC cache, Redis Config Cache and Varnish (if applicable). CloudFront can take up to 15 minutes to clear on all the edge nodes. This command does not clear Redis Sessions (redis-session) or Memcache.

/usr/share/stratus/cli cache.all.clear

I recommend using my tool Deployer MageMojo Recipe to automate this process during the deployments or just to run it faster in your local machine and the tool runs it inside of your instance. Here you can find the MageMojo Stratus CLI reference as well.

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.