0

Good morning. I just upgraded from 2.2.4 and I get this template filter error in my home page:

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'at_featured_default.value' in 'where clause', query was: SELECT DISTINCT COUNT(DISTINCT e.entity_id) FROM catalog_product_entity AS e INNER JOIN catalog_category_product_index_store6 AS cat_index ON cat_index.product_id=e.entity_id AND cat_index.store_id='6' AND cat_index.visibility IN(2, 4) AND cat_index.category_id='2' INNER JOIN catalog_product_index_price AS price_index ON price_index.entity_id = e.entity_id AND price_index.website_id = '1' AND price_index.customer_group_id = 0 WHERE (((IFNULL(e.entity_id, at_featured_default.value) IN ('1', '2', '3', '5', '6', '7', '8', '9', '10', '11', '12', '13', '14', '15', '16', '17', '18', '21', '20')) ))

I'm not sure if this query is in default Magento or if it's my theme creating this issue, but I don't know how to find where this query is originating. Any help will be appreciated.

  • have you tried running full reindex ? – Aman Srivastava Jul 9 '18 at 11:35
  • I did try to reindex, unfortunately it's not chainging anything. – BannedForPizza Jul 9 '18 at 11:49
  • it could not found at_featured_default in column so maybe it removed or not full query in your question. – kunj Jul 9 '18 at 12:35
  • Indeed it looks like this query is not correct. Any idea on how to find it in the code and change it? – BannedForPizza Jul 9 '18 at 12:41
0

So, this won't fix the actual problem but it will allow the page to load until it can be fixed...

I had the same issue and it was only on the homepage where I had a "featured products" widget. Delete the widget and the page should load (after cache:clean|flush).

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.