0

My homepage isn't showing up correctly. How do I fix this?

Homepage

EDIT 1: I noticed that the page source tries to load this stylesheet, which doesn't exist:

<link  rel="stylesheet" type="text/css"  media="all" href="https://www.example.com/pub/media/styles.css" /> 

EDIT 2:

I have already tried clearing the cache and doing the static contect deploy.

EDIT 3:

I did not modify less files.

2
  • have u done the the static content deploy
    – Amit Bera
    Commented May 12, 2018 at 17:23
  • have you changed anything in less files? have you tried php bin/magento cache:flush and then php bin/magento setup:static-content:deploy?
    – kunj
    Commented May 12, 2018 at 17:28

1 Answer 1

0

I have also encountered similar issues when i started working on for the first time. I had used to clean the cache, Static contents etc, but was not able to get desired result.

the Only key is in using the CLI commands in proper order.

php bin/magento cache:clean
php bin/magento setup:upgrade
php bin/magento setup:di:compile
php bin/magento setup:static-content:deploy
php bin/magento indexer:reindex
php bin/magento cache:flush
php bin/magento cache:clean

I hope that u did not do any changes in code & installed the magento store for and found these issues. if this is the case this might work for you. Happy coding.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.