0

Request send

POST http://exhaustkings.co.uk/backup/rest/V1/integration/admin/token HTTP/1.1
Accept: application/json
User-Agent: Linnworks client
Content-Type: application/json
Content-Length: 48
Accept-Encoding: gzip, deflate
Connection: Keep-Alive
Host: exhaustkings.co.uk

{"username":"[username]","password":"[password]"}

Response we receive:

HTTP/1.1 404 Not Found
Cache-Control: private, no-cache, no-store, must-revalidate, max-age=0
Pragma: no-cache
Content-Type: text/html
Content-Length: 1148
Date: Wed, 02 May 2018 14:36:23 GMT
Accept-Ranges: bytes
Server: LiteSpeed
Connection: Keep-Alive

<!DOCTYPE html>
<html style="height:100%">
<head><title> 404 Not Found
</title></head>
<body style="color: #444; margin:0;font: normal 14px/20px Arial, Helvetica, sans-serif; height:100%; background-color: #fff;">
<div style="height:auto; min-height:100%; ">     <div style="text-align: center; width:800px; margin-left: -400px; position:absolute; top: 30%; left:50%;"><h1 style="margin:0; font-size:150px; line-height:150px; font-weight:bold;">404</h1><h2 style="margin-top:20px;font-size: 30px;">Not Found</h2><p>The resource requested could not be found on this server!</p>
</div></div><div style="color:#f0f0f0; font-size:12px;margin:auto;padding:0px 30px 0px 30px;position:relative;clear:both;height:100px;margin-top:-101px;background-color:#474747;border-top: 1px solid rgba(0,0,0,0.15);box-shadow: 0 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.3) inset;">
<br>Proudly powered by  <a style="color:#fff;" href="http://www.litespeedtech.com/error-page">LiteSpeed Web Server</a><p>Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.</p></div></body></html>

And I cannot find no "rest" folder anywhere under my Magento directory.

2
  • Check your url. It looks like http://exhaustkings.co.uk/backup/ does not run any magento installation. – Zefiryn May 2 '18 at 16:49
  • The website is there, I can see it on my end. exhaustkings.co.uk/backup – Rob May 2 '18 at 16:51
0

You are using wrong api url

Use api url:

http://exhaustkings.co.uk/backup/index.php/rest/V1/integration/admin/token

instead of

http://exhaustkings.co.uk/backup/rest/V1/integration/admin/token

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.