0
Magento 1.9.3.7 
Porto theme

I've setup a default store and then a few additional websites/stores. They all have their own domains. I customized the look and content of each domain/website within the single Magento installation and everything shows up the way it suppose to including a different favicon for each domain/website BUT the title of all the other stores shows the URL of the main/default website/store. It actually flicks for a moment when loading - first it shows the URL of the domain/store it is loading (which is weird in itself because I didn't enter the entire URL in the www.MYadditionalSITE.com format into

System > Configuration > General > Design > HTML Head > Default Title

but only the words MYadditionalSITE).

After it flicks the URL of the actual site - it then displays the URL of the default domain/website in the browser's tab in the following format:

DEFAULTstore.com

If I save the website onto the bar - I see the correct favicon and next to it:

DEFAULTstore.com

When I place my mouse over that - I see:

DEFAULTstore.com
and underneath it:
www.MYadditionalSITE.com

I deleted all Cache (it's currently disabled anyways) and re-indexed everything.

0

I just figured it out!

I had a reference to a specific CMS page in

System - Configuration - General - Web - Default Pages - CMS Home Page

This CMS page had "DEFAULTstore.com" in the Page Title *

The solution is to create a new CMS page just for that domain/website/store and put MYadditionalSITE in the Page Title there.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.