7

We recently got a weird bug, and I'm wondering if anyone has encountered it.

When Magento generates the WSDL (v2) it started adding an extra whitespace before the declaration.

This seems to pretty much break the internet :) .

I've grep'ed the entire code base and there are no whitespaces before XML decelerations anywhere.

Also, to add a topping, no errors are generated anywhere...

Thank you

  • 3
    + 1 for "break the internet". :) – Marius May 29 '14 at 15:03
  • 2
    Oh, I had this issue before. I'm looking at my old code. I'm surprised this hasn't been asked before. +1 – kab8609 May 29 '14 at 15:16
  • 3
    I had this issue also once but for us an additional whitespace in the index.php was the problem. Did you check this file already? – Anna Völkl Jun 3 '14 at 10:20
  • 1
    Did you already solve your problem? – Anna Völkl Jul 24 '14 at 14:48
  • 1
    You need to remove UTF-8 BOM from project php files [stackoverflow.com/questions/204765/… [1]: stackoverflow.com/questions/204765/… – i42 Dec 25 '14 at 11:47
1

Try using this script to find the extra whitespace:

http://christian.roy.name/blog/removing-extra-whitespaces-bunch-php-files-using-ack-grep-and-emacs

You'll obviously need ssh for this and you should backup your files before running this or any script that edits your files

1

It's almost certainly a blank line at the start of a file.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.