1

I'm trying to add static blocks on Category Pages and all category pages have different content. So, I add Blocks to the Backend

Category Page > Content > Add CMS Block

then,

Display Settings > Static Block Only

In some Category, i am able to see the blocks but in some, it doesn't show no matter what the settings are. I'm unable to verify the problem.

For e.g - I made 2 blocks for Categories X and Y. Selected appropriate blocks for both. Block shows up in X but not on Y. All the settings are same. Even same blocks doesn't work

  • you need to check / select appropriate store from store view drop down. i guess your default settings are overriding your store settings. – Naveed Asim Mar 12 '18 at 7:31
  • Custom modules and custom themes also can impact the way your category layout is rendered. Do you have any code that changes the category layout? – Adrian Z. Mar 12 '18 at 9:35
  • yes im currently using a theme for my site – Tanish Mar 13 '18 at 7:10
0

Try to run:

php bin/magento indexer:reindex
php bin/magento cache:flush

EDIT:

Try adding them as widgets maybe it will work. Go into the admin to Content > Widgets > Add Widget. From there you can configure your widgets to appear on Specific/All categories:

Widget settings

  • Done. Doesnt work :s – Tanish Mar 12 '18 at 6:57
  • Have you tried adding the static blocks as Widgets? – Adrian Z. Mar 12 '18 at 7:11
  • 1
    Tried adding widgets and reindexed. Not working still – Tanish Mar 12 '18 at 8:28
2

On the category page go to Display Settings and change the 'Display Mode' to 'Static Block and Products'.

enter image description here

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.