-1
Magento ver. 1.9.3.7
Porto theme

I did a fresh install of Magento ver. 1.9.3.7. I installed the Porto theme on top of it. Everything has been working great (I changed some settings around in the Admin panel and saved them and it used to save).

The only thing I've done since then was to add a Domain Alias in the cPanel of the main domain in order to add a 2nd website/store and add the following instruction into the .htaccess file:

## enable rewrites

    Options +FollowSymLinks

  SetEnvIf Host .*MYNEWSTORE.* MAGE_RUN_CODE=MYNEWSTORE
  SetEnvIf Host .*MYNEWSTORE.* MAGE_RUN_TYPE=website  

    RewriteEngine on

Now, when I go to the Admin and change anything and then SAVE it (by clicking on Save Config) - it says:

The configuration has been saved.

But it NEVER saves anything! It just reverts back to what it was before I tried to change it!


UPDATED - now that I've tried and put the ORIGINAL .htaccess back - it works again! (saves my updates in the Admin panel). WHY IS THAT? I took the same code from the .htaccess file I have running on a Magento 1.9.1 install and it works there great! How else do I suppose to setup another domain/website on the same install?

closed as off-topic by sv3n, Jai, Manoj Deswal, Manashvi Birla, Dhiren Vasoya Feb 17 '18 at 4:29

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions describing a problem that can't be reproduced OR seemingly went away on its own (or went away when a typo was fixed) are off-topic as they are unlikely to help future readers." – sv3n, Jai, Manoj Deswal, Manashvi Birla, Dhiren Vasoya
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1

It turns out I uploaded the .htaccess from the Magento 1.9.1 instead.

It started working when I uploaded the correct .htaccess file.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.