0

I copied a site from one domain to another. On new site, images are missing on Web-Pages. I can see the images in back end.

I cleaned all caches in

Admin > Configuration > Cache Management

and Reindexed data from Index Management.

Still images are missing from product page. I have gd installed on the server. I tried uploading a new image, that shows properly. Only problem is with old images.

  • Whar are the urls for not working images? Maybe try to " Flush Catalog Images Cache" from Cache Management. Or maybe some rights problem. Any info in logs? – rafal-kos Feb 11 '18 at 8:00
  • Here is a product in front end (i.imgur.com/dC3Zu43.png). Same product in admin area (i.imgur.com/kZkl2Mx.png). I tried cleaning cache in admin area, rebuild index. Also tried deleting media/catalog/product/cache folder. I don't see any error in log file. There is only 1 log file in var/log folder, system.log, do i need to enable some other logs ? All permissions are set proper, 777 (also running under php-fpm on cpanel server, so not a permission issue, cache folders get created if i delete them). – Yujin Boby Feb 11 '18 at 9:51
  • Strange. I see placeholder/image.jpg. Looks like media files are not correctly set. Did you tried to do full reindex and cache clear again? – rafal-kos Feb 11 '18 at 19:23
  • I got it resolved, problem was with memory, increasing PHP memory limit fixed it. – Yujin Boby Feb 12 '18 at 20:21
2

The problem was caused by memory_limit. Increasing memory_limit fixed the problem.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.