0

I have a problem running Data Migration Tool to migrate a Magento 1.7.0.2 to Magento 2.2. I run the command:

php bin/magento migrate:data -r vendor/magento/data-migration-tool/etc/opensource-to-opensource/1.7.0.2/config.xml -vvvv

And it shows the progress, but stayed in EAV Setup:

[2018-01-25 22:14:55][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: Data Integrity Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:55][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: EAV Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:55][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: Customer Attributes Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:55][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: Map Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:57][WARNING]: Mismatch of data types. Destination document: testimonial. Fields: content 
[2018-01-25 22:14:57][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: Url Rewrite Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:57][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: Log Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:57][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: Ratings Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:57][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: ConfigurablePrices step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:57][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: OrderGrids Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:57][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: Tier Price Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:57][INFO][mode: data][stage: integrity check][step: SalesIncrement Step]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:57][INFO][mode: data][stage: setup triggers][step: Stage]: started 
100% [============================] Remaining Time: < 1 sec 
[2018-01-25 22:14:59][INFO][mode: data][stage: data migration][step: EAV Step]: started 
28% [========>-------------------] Remaining Time: < 1 sec

And stayed there for a very long time (one hour or more), and the percentage did not change.. So, in my despair, I canceled the command and ran the command again. But when I did it, the screen only shows the Reset the current position of migration to start from the beginning message and nothing more. Stay in that form for hours again, and nothing happens.

What could I do to run the migration again successfully?

Thanks.

  • migration takes long time , its ok! check migration log. you must have database backup. – MagenX Jan 26 '18 at 9:32
  • @MagenX at the end I did that, restore database and run again. I see some errors of max_allowed_packets but after increase the value, the migration runs fine. Thanks. – Eliacim DAVILA - CENSERE Jan 29 '18 at 22:36

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.