0

Hi guys recently updated Magento to the latest core and I am having an issue with a plugins page in the admin area. I am getting a 404 so I assumed it was an admin route issue.

I changed:

<admin>
    <routers>
        <kiwiplugin>
            <use>admin</use>
            <args>
                <module>Kiwicompany_Kiwiplugin</module>
                <frontName>kiwiplugin</frontName>
            </args>
        </kiwiplugin>
    </routers>
</admin>

to...

<admin>
    <routers>
      <kiwiplugin>
          <args>
              <modules>
                      <kiwiplugin before="Mage_Adminhtml">Kiwicompany_Kiwiplugin_Adminhtml</kiwiplugin>
              </modules>
          </args>
      </kiwiplugin>
    </routers>
</admin>

With no luck. I see a lot of conflicting information on whether to move controllers around etc, can someone talk me through my next steps? When I click the link in the nav in the admin I get:

http://www.example.com/index.php/kiwiplugin/adminhtml_kiwiplugin/index/key/....

  • Can you please add config.xml and adminhtml.xml? – sv3n Jan 25 '18 at 13:50
  • Did you refresh the cache? And, why did you change the xml? rollback the xml refresh the cache see if it works. – shampoo Jan 25 '18 at 14:07
0

In addition to that XML change, you'd rename / move old controller files, and probably apply more code changes

Here you have an excellent explanation https://magento.stackexchange.com/a/88815/3566

And here you have a tool, which maybe can do all the job for you https://github.com/rhoerr/supee-6788-toolbox

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.