0

My magento acts up weird. I have normall magento caching enabled, but also OPcache enabled on php 7.1.10.

The problem i have is when i load the website in one browser i see the following: right view When i look at it in another browser(that previously loaded the website before the cache was cleared) i see the following (it grabs the html of a widget that shows above this one) : Wrong view

Bonus; when i look at the 'wrong' browser incognito. It shows correctly. So if i'm correct the cache on the browser side isn't invalidated as it should after a cache clear?

How come, and more important. How can i solve it?

2
  • clear browser's cache – Piyush Jan 19 '18 at 13:51
  • @Piyush i understand. But the problem is that users will also encounter this error... That's not done. For myself i don't mind. But customers/users shouldn't be able to get this error. – Bram Hammer Jan 19 '18 at 13:52
0

After some further investigation and searching i found a problem with the caching keys. I have the most recent magento 1.9.x version so i don't know why the problem is still here. But to solve it we have to patch a magento core file.

More info about this can be found here: http://magento.stackexchange.com/a/69216 And for the problem if it's only exists in widgets on cms pages there is a hotfix for it.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.