0
D:\xampp\htdocs\site> php bin/magento deploy:mode:set production
Enabled maintenance mode
Starting compilation
Compilation was started.
%message% 0/7 [>---------------------------]   0% 1 sec 44.0 MiB%message% 0/7 [>---------------------------]   0% 1 sec 44.0 MiBProxies code generation... 0/7 [>---------------------------]   0% 1 sec 44.0 MiB
Proxies code generation... 1/7 [====>-----------------------]  14% 1 sec 48.0 MiB
Repositories code generation... 1/7 [====>-----------------------]  14% 1 sec 48.0 MiB
Repositories code generation... 2/7 [========>-------------------]  28% 34 secs 142.0 MiB
Service data attributes generation... 2/7 [========>-------------------]  28% 34 secs 142.0 MiB
Service data attributes generation... 3/7 [============>---------------]  42% 34 secs 144.0 MiB
Application code generator... 3/7 [============>---------------]  42% 34 secs 144.0 MiB
Application code generator... 4/7 [================>-----------]  57% 2 mins 160.0 MiB
Interceptors generation... 4/7 [================>-----------]  57% 2 mins 160.0 MiB
Interceptors generation... 5/7 [====================>-------]  71% 3 mins 174.0 MiB
Area configuration aggregation... 5/7 [====================>-------]  71% 3 mins 174.0 MiB
Area configuration aggregation... 6/7 [========================>---]  85% 4 mins 236.0 MiB
Interception cache generation... 6/7 [========================>---]  85% 4 mins 236.0 MiB
Interception cache generation... 7/7 [============================] 100% 5 mins 236.0 MiB

Generated code and dependency injection configuration successfully.

Compilation complete

Starting deployment of static content

Something went wrong while deploying static content. See the error log for details.

Command returned non-zero exit code: D:\xampp\php\php.exe -f D:\xampp\htdocs\site\bin\magento setup:static-content:deploy en_US ru_RU ar_SA

  • Try to run command : php bin/magento setup:di:compile in developer mode before you set production mode! – Ronak Chauhan Dec 13 '17 at 7:17
  • thankyou, let me try – Toan Duc Vu Dec 13 '17 at 7:24
  • i guess you have issue with memory_limit issue add -d memory_limit=10G on static content deploy. D:\xampp\php\php.exe -f -d memory_limit=10G D:\xampp\htdocs\site\bin\magento setup:static-content:deploy en_US ru_RU ar_SA --force – Amit Bera Dec 13 '17 at 7:25
  • php -d memory_limit=15G bin/magento deploy:mode:set production – Amit Bera Dec 13 '17 at 7:27
  • @RonakChauhan: not working :( – Toan Duc Vu Dec 13 '17 at 7:56

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.