0

I am not able to flush the cache properly. I am using Magento 2.1.4, Redis and Varnish.

I have tried flushing the cache in the Magento admin: Admin > System > Cache Management > Flush Cache Storage/Flush Magento Cache and disabled all the caches.

I have purged my Varnish cache for my site: curl –X PURGE http ://www.mysit e.com/.

I have purged the Redis cache and FPC:

telnet redisxx.x xxxx
select 1
flushdb

Changed the mode to developer: php-7.0 bin/magento deploy:mode:set developer (from default)

Ran commands: php-7.0 bin/magento setup:upgrade, php-7.0 bin/magento setup:di:compile and php-7.0 bin/magento setup:static-content:deploy.

I have removed the content of the pub/static/* except the .htaccess file but still have the problem.

I have cleared my browser cache, used incognito mode, different browser and even a different machine.

Changes done in the code are not showing. I have even deleted a part of my site to see if that works but still nothing. If there anything else I can do? Why is the caching not flushing?

1

Whitelisting my IP in in the DOS filter fixed this issue. There was a block on the load balancer.

0

Try renaming you var folder to something else. Most of the cache files are located either there or pub/static. Also try flushing cache from cli as below ;

php bin/magento cache:flush
  • See my answer! Thank you for your interest tho! – Greg Nov 29 '17 at 11:37

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.