-3

I change Use Secure URLs in Admin Configuration No from Yes then my full admin panel has been changed.

enter image description here

enter image description here

  • have you tried to check where is your css gone?? see browser console log – MagenX Oct 21 '17 at 9:26
  • i see my browser console log but it's ok...! – farhad Oct 21 '17 at 9:32
  • impossible, it will show you exact error. – MagenX Oct 21 '17 at 9:34
  • open your console log then reload a page and post your screenshot here...so only the people understand the problem in the adminpanel – Ranganathan Oct 21 '17 at 10:38
  • CSS is not loading on the frontend in Magento ver. 1.9.1.0 – farhad Oct 21 '17 at 10:41
0

See if your problem is getting fixed by clearing the Cache (System -> Cache Management). You may need to do this manually by emptying the contents of var/cache.

If you are using CDN like Cloudflare, make sure all files are purged.

  • submit button not work – farhad Oct 21 '17 at 9:45
0

If you are sure that the URL's are correct and you have SSL correctly set up then clearing your cache should fix this issue, as suggested by Renish K.R.

Since you can't clear the cache from Admin you will have to do this manually by deleting the contents of var/cache in the Magento root directory.

If you don't have SSL correctly set up, you will need to manually revert your change by editing the relevant values in core_config_data which is covered here: How do I fix my Base URLs so I can access my Magento site?

0

You can revert your changes by going into the db, table core_config_data and remoging the rows with path column web/secure/use_in_adminhtml and web/secure/use_in_frontend.

clear the cache when you are done.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.