0

I'm trying to upgrade to Magento 2 and after completing the installation process and trying to log into the admin area, I get the following error:

There has been an error processing your request

Exception printing is disabled by default for security reasons.

Error log record number: 393378540903

The error log shows the following:

{"0":"Class Magento\Backend\Model\Menu\Config\SchemaLocator does not exist","1":"#0 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Definition/Runtime.php(44): Magento\Framework\Code\Reader\ClassReader->getConstructor('Magento\\Backend...')\n#1 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php(48): Magento\Framework\ObjectManager\Definition\Runtime->getParameters('Magento\\Backend...')\n#2 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/ObjectManager.php(70): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->create('Magento\\Backend...')\n#3 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php(144): Magento\Framework\ObjectManager\ObjectManager->get('Magento\\Backend...')\n#4 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php(230): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgument(Array, 'Magento\\Backend...', NULL, 'configReader', 'Magento\\Backend...')\n#5 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php(34): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgumentsInRuntime('Magento\\Backend...', Array, Array)\n#6 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php(59): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->_resolveArguments('Magento\\Backend...', Array, Array)\n#7 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/ObjectManager.php(70): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->create('Magento\\Backend...')\n#8 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php(144): Magento\Framework\ObjectManager\ObjectManager->get('Magento\\Backend...')\n#9 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php(230): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgument(Array, 'Magento\\Backend...', NULL, 'menuConfig', 'Magento\\Backend...')\n#10 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php(34): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgumentsInRuntime('Magento\\Backend...', Array, Array)\n#11 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php(59): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->_resolveArguments('Magento\\Backend...', Array, Array)\n#12 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/ObjectManager.php(70): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->create('Magento\\Backend...')\n#13 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php(144): Magento\Framework\ObjectManager\ObjectManager->get('Magento\\Backend...')\n#14 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php(230): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgument(Array, 'Magento\\Framewo...', NULL, 'url', 'Magento\\Backend...')\n#15 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php(34): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgumentsInRuntime('Magento\\Backend...', Array, Array)\n#16 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php(59): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->_resolveArguments('Magento\\Backend...', Array, Array)\n#17 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/ObjectManager/ObjectManager.php(56): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->create('Magento\\Backend...', Array)\n#18 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/App/RouterList.php(51): Magento\Framework\ObjectManager\ObjectManager->create('Magento\\Backend...')\n#19 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/App/RouterList.php(65): Magento\Framework\App\RouterList->getRouterInstance('admin')\n#20 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/App/FrontController.php(48): Magento\Framework\App\RouterList->current()\n#21 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(58): Magento\Framework\App\FrontController->dispatch(Object(Magento\Framework\App\Request\Http))\n#22 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(138): Magento\Framework\App\FrontController\Interceptor->___callParent('dispatch', Array)\n#23 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(153): Magento\Framework\App\FrontController\Interceptor->Magento\Framework\Interception\{closure}(Object(Magento\Framework\App\Request\Http))\n#24 /home/wonder/public_html/magento2/generated/code/Magento/Framework/App/FrontController/Interceptor.php(26): Magento\Framework\App\FrontController\Interceptor->___callPlugins('dispatch', Array, Array)\n#25 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/App/Http.php(135): Magento\Framework\App\FrontController\Interceptor->dispatch(Object(Magento\Framework\App\Request\Http))\n#26 /home/wonder/public_html/magento2/vendor/magento/framework/App/Bootstrap.php(256): Magento\Framework\App\Http->launch()\n#27 /home/wonder/public_html/magento2/index.php(39): Magento\Framework\App\Bootstrap->run(Object(Magento\Framework\App\Http))\n#28 {main}","url":"/magento2/admin/","script_name":"/magento2/index.php"}

Any ideas?

0

Not sure if relevant but I had Magento 2 installed but then wiped the directory and database, and then reinstalled in the same directory with a new database. It worked fine before but now has that error.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.