0

I purchased a theme off of TemplateMonster the install instructions are pretty straight forward - move app folder into your store root directory and enable the theme. So I did that and the theme showed fine in the design configuration settings the issue I'm having is I'm unable to see the "TemplateMonster" heading under store configuration that has options for things like the megamenu and other plugins that come with the theme. The documentation doesn't really have any kind of FAQ/Troubleshooting I've logged a ticket with the developer however just wanted to see if anyone else has a quick fix for this.

After moving the theme files to root directory 2 new themes show in my design config - "TemplateMonster Theme" and "TemplateMonster Framework" my guess is that the framework stores all the plugins etc. however not sure where to go from here.

Thanks, Max

  • did u completed the commands, deploy ,compile and upgrade, cache and permissions properly – shivashankar m Aug 30 '17 at 4:43
  • Go to content->configuration-> select the installed theme – shivashankar m Aug 30 '17 at 4:44
  • deploy compile and upgrade? i have setup cron jobs correctly so the site re-indexes every minute. cache has been cleared. what about permissions? – max fuller Aug 30 '17 at 21:50
  • Give permissions: 777 for var, pub, and app – shivashankar m Aug 31 '17 at 4:06
  • or you can give 777 for hole magento – shivashankar m Aug 31 '17 at 4:06

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.