0

I have uploaded the quick-start package of theme sm-g3shop in my localhost , it was working fine showing exactly the demo website but when i have uploaded that website on live server from localhost it show only html type of data. All the elements of theme are disrupted and its not showing as expected. please help me to solve this error

enter image description here

enter image description here

  • in your screenshot i understand JS and css are not loaded. check view source all css are loading properly also clear cache and check it – Rama Chandran M Jul 8 '17 at 20:39
  • Confirm you permissions are correct, confirm you have CSS/JS merge turned off before you backup and restore. / Confirm all your files are there – brentwpeterson Jul 8 '17 at 20:52
  • @RamaChandran how should i do that ? – Aditya Gupta Jul 9 '17 at 9:06
  • What is the os you are using? @prince added the ans :) – Rama Chandran M Jul 9 '17 at 9:08
0

1) Are you sure that you have copied all files ? app/design, skin and media ? check these please.

2) Check also if you have set your current theme and package in :

  • system->configuration->design->package: put your package.

  • system->configuration->design->themes->Default: put your theme.

  • the other fields you leave them empty.

3) check the premission of folders :

  • app/design = 755, skin = 755, media = 755

Edit

You can check this with:

FTP : right click on folder->Right to access files (the last one)

SSH : chmod -R 755 media

4) Clear your Magento and Browser cache.

  • Please tell me how should i check the permission of folders. – Aditya Gupta Jul 9 '17 at 8:36
  • look my update please – PЯINCƏ Jul 9 '17 at 9:45

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.