0

I have created a custom theme and activate that theme from admin. The custom theme is not fully loaded on the frontend. In custom theme, we have overridden many core theme modules template files.I have set one parent theme which is also a custom theme.

I have done following steps to resolve this issue but the issue still persists.

  1. set the custom theme from admin
  2. bin/magento setup:upgrade
  3. bin/magento setup:static-content:deploy
  4. bin/magento indexer:reindex

Note: some of templates files has overridden.

Magento version 2.1

Thanks in advance.

1

Try to the below step:

  1. remove var/cache, var/generation , var/page_cache, var/view_preprocessed, var/di (if any);
  2. remove pub/static/_requirejs, pub/static/adminhtml, pub/static/frontend,
  3. bin/magento setup:static-content:deploy,
  4. bin/magento setup:upgrade
  5. bin/magento cache:flush
  6. bin/magento cache:clean
  • I already did that but it is not working. – zed Blackbeard Jun 21 '17 at 11:06
  • did you tried the order that I have given? – Prasanta Hatui Jun 21 '17 at 11:07
  • Yes. But I think bin/magento setup:clean command is not exist. – zed Blackbeard Jun 21 '17 at 11:31
  • sorry typo mistakes. I have edited. – Prasanta Hatui Jun 21 '17 at 11:44
  • Is there anything to do to resolve this issue ? – zed Blackbeard Jun 21 '17 at 11:54
0

I have fixed my issue by changing the theme type from virtual to physical in theme table.

and then run following commands:

  1. bin/magento setup:static-content:deploy
  2. bin/magento setup:upgrade
  3. bin/magento cache:flush

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.