1

I upgraded from magento1.9.3.0 to 1.9.3.2, the site after the reset password can not click. The chrome browser displays an error。

Refused to execute script from 'http://localhost/js/index.php/x.js?f=prototype/prototype.js,prototype/…s,mage/adminhtml/events.js,mage/adminhtml/form.js,scriptaculous/effects.js' because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled. captcha.js:25 Uncaught ReferenceError: Class is not defined at captcha.js:25 (anonymous) @ captcha.js:25 (index):40 Uncaught ReferenceError: varienForm is not defined at (index):40 (anonymous) @ (index):40

1
  • localhost/index.php/admin/admin/index/forgotpassword ,Seems to be related to the app / design / adminhtml / default / default / template / forgotpassword.phtml file。 <script type="text/javascript" src="<?php echo $this->getJsUrl(); ?>index.php/x.js?f=prototype/prototype.js,prototype/validation.js,mage/adminhtml/events.js,mage/adminhtml/form.js,scriptaculous/effects.js"></script> Commented May 19, 2017 at 13:30

2 Answers 2

4

I just fixed the problem for my project. For me this looks like strange behaviour of the return Content-type header.

My solution is just to patch "app/design/adminhtml/default/default/template/forgotpassword.phtml" by adding one extra GET parameter in JS request url. I added "c=auto"

I changed:

src="<?php echo $this->getJsUrl(); ?>index.php/x.js?f=prototype/prototype.js,prototy......"></script>

To:

src="<?php echo $this->getJsUrl(); ?>index.php/x.js?c=auto&f=prototype/prototype.js......"></script>

I am not going too deep in the problem but by adding c=auto we force the php script that returns the JS content to set the correct Content-type. Probably this happens because the webserver recognises that the JS file is served from js/index.php and that is why the Content-type was text/html rather than text/javascript

I think that there are 2 solutions:

  1. Fix the problem by changing webserver configuration.
  2. Patch the template file.

Cheers!

0

Have you clear Magento cahce and browser cache ? It seems like you have used some extension to club the JS. Please disable this extension and try again.

Thanks

3
  • hello, Pravin, My site frontend reset password can be work, but backend don't work, I tried clearing the brower cache and the magento cache. Commented May 19, 2017 at 13:29
  • This problem exists on all magento1.9.3.2 sites, in the browser chrome and firefox. Safari browsing can work properly. Commented May 19, 2017 at 14:48
  • Can you please disable that extension from app/etc/modules and try again.This is sure the js loading issue , you can check the console log to see the error Commented May 21, 2017 at 7:21

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.