0

The product grid is not loading properly in the backend when logged in as the Administrator. I get an error of unresponsive script.

But if I login to the backend with another user (personal user) the product grid loads successfully.

enter image description here Can anyone suggest why this might be?

0

I see that you have created some custom attributes. Can you go to the database and clear all entries from ui_bookmarks table? This should fix the issue if it is because of previously applied filter. It could also be because this perticular is trying to load many many rows. In that case coat local storage. Let me know

  • Yes, problem is loading in many rows. but can i resolve this. – Shekhar Suman May 11 '17 at 6:24
  • There is iteration limit that browser imposes on JavaScript. How many rows are you loading? Did clearing local storage and ui bookmarks solve the issue. You might not even face this issue in chrome. – Abhishek Jakhotiya May 11 '17 at 6:33
  • I have check after clearing ui_bookmarks table. But its not working. I open it in private window also but its not working. I think product listing rows count for particular admin user save somewhere in database. Problem of loading many row is correct i also notice this. – Shekhar Suman May 11 '17 at 6:44
  • In admin user table user meta data is set. You can clear that. – Abhishek Jakhotiya May 11 '17 at 6:47
  • user meta data in which table?? – Shekhar Suman May 11 '17 at 7:07

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.