1

I have fresh install magento 2.1.5. Every thing is working well except admin data grid. I also run php bin/magento setup:static-content:deploy, but issue still exists. enter image description here

When I use inspect element i found that th tag around span tag is missing. enter image description here

How I solve this issue, This issue is with all ui component grid.

  • have you fixed issue? – Abdul Sep 26 '17 at 13:02
2

I was having the same exact issue. It seems to have something to do with the server configurations not applying the JS correctly. Knockout JS was attempting load the templates for the admin data grids, but the tags weren't being rendered, now allowing the columns to be counted when it reaches the toolbar.js file.

Solution

Go to your Magento Root and add this to your .htaccess file:

<IfModule pagespeed_module>
    ModPagespeed off
</IfModule>
0

Try to clear

var/generation

Var/cache

Var/di

Execute all this commands

Bin/magento cache:clean

Bin/magento cache:flush

Bin/magento setup:upgrade

Bin/magento setup:di:compile

Bin/magento setup:static-content:deploy

Make sure to set proper permissions.

  • issue still exists... – Waseem Abbas Apr 3 '17 at 10:13
  • Doesn't work for me – Paras Arora Sep 6 '17 at 10:29
0

This worked for me too.

<IfModule pagespeed_module>
  ModPagespeed off
</IfModule>

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.