0

The account login page isn't allowing customers to log in.
I tried what this article says Customer Login Doesn't Work in 1.9 but it's still not working.
It was working earlier, I could log in I added a logout link.
But now I cant log in anymore. I've flushed my magento cache,cache storage and browser cache but nothing is working. Any ideas?

closed as off-topic by kab8609, Arunendra, Murtuza Zabuawala, benmarks Feb 13 '17 at 6:45

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions describing a problem that can't be reproduced OR seemingly went away on its own (or went away when a typo was fixed) are off-topic as they are unlikely to help future readers." – benmarks
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Checked the Magento cookie settings? Is CAPTCHA active in admin and does not appear in your theme? – Rafael Ortega Bueno Feb 11 '17 at 2:24
  • if your site is live than give the url so we can check – Jigs Parmar Feb 11 '17 at 3:41
  • I figured it out it was a cookie issue. System->configuration->general->web->session cookie management->Cookie Domain I had this field empty. You have to set it to www.{{your_site}}.com, clear your cookies and then it worked for me. – altoids Feb 11 '17 at 22:03
  • 2
    I'm voting to close this question as off-topic because of user error. User stated that the problem was resolved in a comment, not a answer and this question is likely to become orphaned. – kab8609 Feb 12 '17 at 21:14
1

I figured it out it was a cookie issue. System->configuration->general->web->session cookie management->Cookie Domain I had this field empty. You have to set it to www.{{your_site}}.com, clear your cookies and then it worked for me.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.