1

I have a strange issue with my site. When I Try to load my site with its url, it permanenently redirect to product view page of a particular product in my site. The situation is like this.

Let my site url be www.mydomain.com. When I trying to load this url, it is redirecting to www.mydomain.com/particular-product?crc=110 (an example). The product to which url redirecting seems to be changing in time basis.

I have checked in system -> config and checked in web section.secure url and unsecure url are given correctly there. Then I check home page layout section and made sure that there is no redirection codes

Then I checked index.php and it also seems good. No redirection codes. I have checked .httaccess. There is however redirection is set to on. But no code found that redirect basic url to any product.

What should I do now.. in order to load my home page when url is loaded on addressbar. Please help me friends... It makes me crazy.. Thanks in advance

closed as off-topic by Rajeev K Tomy, kab8609, Amit Bera, liyakat, Moose Mar 4 '15 at 5:47

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions describing a problem that can't be reproduced OR seemingly went away on its own (or went away when a typo was fixed) are off-topic as they are unlikely to help future readers." – Rajeev K Tomy, kab8609, Amit Bera, liyakat, Moose
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • have you create multi store ? – Keyul Shah Feb 26 '14 at 18:16
  • If yes then change the store view and check the secure and unsecure url – Keyul Shah Feb 26 '14 at 18:18
  • @KeyulShah. no there is only one store view default for my site – Rajeev K Tomy Feb 26 '14 at 18:19
  • Please note before this I have added a theme for my site. – Rajeev K Tomy Feb 26 '14 at 18:21
  • Reindex n clear cache then try – Keyul Shah Feb 26 '14 at 18:29
2

I just had this problem, after trying everything listed above and on several other SO answers i discovered there is more than one base_url definition in the core_config_data table

if you run

select * from core_config_data where path like '%base_url%'

You should see all of the definitions the scope was different on this definition and was overriding the default which i had already changed.

  • thanks for this answer. howerver it is impossible to test this. because that project is over in late past. +1 for this. coz its a good solution. – Rajeev K Tomy Feb 26 '15 at 14:03

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.