0

I am working on magento 2 and try to create multi web site.

Web site created properly but JS and CSS not loading properly for www.example.com/doc1 and www.example.com/doc2. For www.example.com JS and CSS are working fine.

Site folder structure is bellow

/htdocs/  www.example.com  [magento root]
/htdocs/doc1/  www.example.com/doc1 [index.php and .htaccess]
/htdocs/doc2/  www.example.com  [index.php and .htaccess]

index.php for www.example.com/doc1

    <?php
    try {
        require __DIR__ . '/../app/bootstrap.php';
    } catch (\Exception $e) {
        echo <<<HTML
    <div style="font:12px/1.35em arial, helvetica, sans-serif;">
        <div style="margin:0 0 25px 0; border-bottom:1px solid #ccc;">
            <h3 style="margin:0;font-size:1.7em;font-weight:normal;text-transform:none;text-align:left;color:#2f2f2f;">
            Autoload error</h3>
        </div>
        <p>{$e->getMessage()}</p>
    </div>
    HTML;
        exit(1);
    }

$params = $_SERVER;
$params[\Magento\Store\Model\StoreManager::PARAM_RUN_CODE] = 'doc1'; //Webite code as same in admin panel
$params[\Magento\Store\Model\StoreManager::PARAM_RUN_TYPE] = 'website'; 
$bootstrap = \Magento\Framework\App\Bootstrap::create(BP, $params);
/** @var \Magento\Framework\App\Http $app */
$app = $bootstrap->createApplication('Magento\Framework\App\Http');
$bootstrap->run($app);

and .htaccess file is here. I have not change any thing in .htaccess file its default magento 2 file copy from root.

# All explanations you could find in .htaccess.sample file
DirectoryIndex index.php
<IfModule mod_php5.c>
    php_value memory_limit 768M
    php_value max_execution_time 18000
    php_flag session.auto_start off
    php_flag suhosin.session.cryptua off
</IfModule>
<IfModule mod_php7.c>
    php_value memory_limit 768M
    php_value max_execution_time 18000
    php_flag session.auto_start off
    php_flag suhosin.session.cryptua off
</IfModule>
<IfModule mod_security.c>
    SecFilterEngine Off
    SecFilterScanPOST Off
</IfModule>
<IfModule mod_ssl.c>
    SSLOptions StdEnvVars
</IfModule>
<IfModule mod_rewrite.c>
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine on
    RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
    RewriteCond %{REQUEST_METHOD} ^TRAC[EK]
    RewriteRule .* - [L,R=405]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l
    RewriteRule .* index.php [L]
</IfModule>
    AddDefaultCharset Off
    AddType 'text/html; charset=UTF-8' html
<IfModule mod_expires.c>
    ExpiresDefault "access plus 1 year"
    ExpiresByType text/html A0
    ExpiresByType text/plain A0
</IfModule>
    RedirectMatch 403 /\.git
    <Files composer.json>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files composer.lock>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files .gitignore>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files .htaccess>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files .htaccess.sample>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files .php_cs>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files .travis.yml>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files CHANGELOG.md>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files CONTRIBUTING.md>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files COPYING.txt>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files Gruntfile.js>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files LICENSE.txt>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files LICENSE_AFL.txt>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files nginx.conf.sample>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files package.json>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files php.ini.sample>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files README.md>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
    <Files magento_umask>
        order allow,deny
        deny from all
    </Files>
ErrorDocument 404 /pub/errors/404.php
ErrorDocument 403 /pub/errors/404.php
<IfModule mod_headers.c>
    Header set X-UA-Compatible "IE=edge"
    <FilesMatch "\.(appcache|atom|bbaw|bmp|crx|css|cur|eot|f4[abpv]|flv|geojson|gif|htc|ico|jpe?g|js|json(ld)?|m4[av]|manifest|map|mp4|oex|og[agv]|opus|otf|pdf|png|rdf|rss|safariextz|svgz?|swf|topojson|tt[cf]|txt|vcard|vcf|vtt|webapp|web[mp]|webmanifest|woff2?|xloc|xml|xpi)$">
        Header unset X-UA-Compatible
    </FilesMatch>
</IfModule>

I have setup store view url like bellow enter image description here

Please check my error screenshot here.

enter image description here

Let me know if any suggestion is there. I have added simlinks

ln -s /home/example/example.com/html/app/ app 

 ln -s /home/example/example.com/html/lib/ lib 

 ln -s /home/example/example.com/html/pub/ pub 

 ln -s /home/example/example.com/html/var/ var 
  • Did you follow like this magento.stackexchange.com/questions/94855/… – saravanavelu Jan 25 '17 at 5:14
  • @saravanavelu yes i have follow that. Please check my edited answer – Jalpesh Patel Jan 25 '17 at 5:15
  • Did you tried static content deploy and cleared the cache/generation files? – saravanavelu Jan 25 '17 at 5:23
  • @saravanavelu i have tried static content deploy and cleared cache lots of time but not working for me can you suggest some more solution – Jalpesh Patel Jan 25 '17 at 5:37
  • whether url for new website static view files still have docs1? – saravanavelu Jan 25 '17 at 5:42
1

In your case, change Base URL for static view and User Media files to the base default url:

enter image description here

EDIT: We can create the symbolic links: Create Multi Website/Stores in magento 2

| improve this answer | |
  • 1
    It is not necessary to set the URLs for static view files and media for the multiwebsite. It is enough to set the simulinks – saravanavelu Jan 25 '17 at 5:31
  • @saravanavelu i have created simulinks but not work for me – Jalpesh Patel Jan 25 '17 at 5:36
  • @saravanavelu yes, you may be right! I need to check again. – Khoa TruongDinh Jan 25 '17 at 6:35

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.