1

enter image description here

Working on inline edit showing 503 error, can't find it out.

in view/adminhtml/ui_component/product_index_listing.xml file for inline edit added below code

<item name="editorConfig" xsi:type="array">
    <item name="selectProvider" xsi:type="string">product_index_listing.product_index_listing.product_columns.ids</item>
    <item name="enabled" xsi:type="boolean">true</item>
    <item name="indexField" xsi:type="string">product_id</item>
    <item name="clientConfig" xsi:type="array">
        <item name="saveUrl" xsi:type="url" path="product/index/inlineEdit"/>
        <item name="validateBeforeSave" xsi:type="boolean">false</item>
    </item>
</item>
  • 1
    this means that there is a problem with your inlineEditaction. Try enabling error reporting and check using firebug or developer tools on chrome or IE for the response from the ajax call to the inline edit save action. – Marius Feb 21 '17 at 9:32
0

Please try "product_index_columns.ids" instead of "product_columns.ids

i.e.,

<item name="editorConfig" xsi:type="array">
    <item name="selectProvider" xsi:type="string">product_index_listing.product_index_listing.product_index_columns.ids</item>
    <item name="enabled" xsi:type="boolean">true</item>
    <item name="indexField" xsi:type="string">product_id</item>
    <item name="clientConfig" xsi:type="array">
        <item name="saveUrl" xsi:type="url" path="product/index/inlineEdit"/>
        <item name="validateBeforeSave" xsi:type="boolean">false</item>
    </item>
</item>
| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.