1

Almost all the page's render correct. Currently i have 1 (product) page which shows only the content of the tag. When i view the source, the html,body, head tags are all gone (both opening and closing tag)

Instead of:

<html><head></head><body>Content</body></html>

All i get is

Content

When i clear all cache this problem is gone but then there will be another page with this problem so don't tell me to just refresh the cache ;)

When i change the product data in the backend, the changes are visible on the frontend but the problem remains. The content is correct.

This is the state of the project:

  • all caching is enabled
  • caching to redis cache (default+full page)
  • production mode
  • javascript NOT combined
  • css minified AND combined
  • static files are signed
  • the product does not have design updates or invalid content (it's not related to this product)
  • indexing is up to date
  • there is nothing significant in the log files
  • browser cache is disabled, CTRL+F5, ...

Edit: add screenshots enter image description here

  • Share your screen shot please. – Rakesh Jesadiya Jan 11 '17 at 12:25
  • I added a screenshot but don't think it shows you any useful information – Stijn Duynslaeger - Echron Jan 11 '17 at 13:02
  • When i change "layout" to "empty" or "1 column", there is nothing wrong. When i change it back to "no layout update", the problem is back. – Stijn Duynslaeger - Echron Jan 11 '17 at 13:55

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.