2

The product images are not showing up on the product pages. All I did was - optimized few images on the media folder and replaced the current ones via ftp.

I then cleared the cache, re-indexed but the images are not showing up on the product pages. The image box is just blank. The images show up everywhere else. I went through all the suggestions I found online

  • Increasing php memory limit
  • Changing file permissions
  • Indexes in htaccess
  • Cleaning out cache and re-indexing
  • Deleting .htaccess in media

But can't figure out the cause. Could anyone help me identify and fix the issue please?

3
  • before you optimize image , image will display in product view page? Dec 23, 2016 at 12:24
  • and also you set base image thumbnail image for that product?? Dec 23, 2016 at 12:25
  • The images were displaying fine before. It's for all the product not just one product. All the base image, small image and thumbnail are set up
    – Kir123
    Dec 23, 2016 at 12:34

1 Answer 1

2

If your website has multi store then double check your product's small, base and thumbnail images are assigned store wise or not.

1
  • I am afraid it's a single store website. Also, when I switch themes everything works fine, the product images show up.
    – Kir123
    Jan 2, 2017 at 20:26

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.