2

I did a custom module and added a custom css. All worked fine, but this css has some images linked directly like: background-image:url(./img/digit-sm.png);. And obviously has its folder img on the same level.

So I decided to change these path to ./../images/digit-sm.png and put the img folder on (renaming it):

app/code/vendor/module/view/frontend/web/images

The problem is magento can't find these images, but the url is correct:

http://vmagento.box/pub/static/frontend/Magento/luma/es_ES/images/digit-sm.png

So I looked inside this folder and there aren't these images. Why? I tried everything, every command, upgrade, compile, static-deploy, cache and nothing. I need to do something more? How can I indicate magento to copy these files on pub/static?

If I put manually these images everything works like a charm.

  • did you find solution? – Sunil Kumar Jan 23 '17 at 13:41
  • Nope... I changed the library for one that doesn't need images, so gave up this, are u trying to do something similar? – slayerbleast Jan 23 '17 at 14:14
  • I've an image in my custom module web/images. Which I'm using in Adminhtml layout <argument name="logo_image_src" xsi:type="string">images/custom-admin-logo.png</argument> – Sunil Kumar Jan 24 '17 at 4:58
0

I answer my own question, I think this was a newbie mistake, maybe because I didn't deploy static files, permissions problemes, cache, etc.

I didn't have this problem anymore

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.