0

In Magento CE 1.9.2.4 I was able to see the product images in the backend in the Catalog/ProductManagement/Images screen.

I have upgraded Magento to 1.9.3.1 with magento connect.

Since then there is no images displayed in the grid. The grid only contains the first line "no image".

The images are still visible in the frontend.

I have no CreareSeo extension installed. I have tested with up-to-date Firefox and Chrome. I have made a copy of the shop on a test system and de-installed almost all extensions, but it is still not ok.

This is an urgent matter because it is in production and we cannot add products without images...

Thanks

4
  • can you please check log files under var/log folder , is there any word whitelist ? Nov 30, 2016 at 10:28
  • No, there is no word "whitelist"
    – Gil
    Nov 30, 2016 at 10:55
  • is images cant able to upload for new products also ? Nov 30, 2016 at 13:20
  • 1
    Image display solved (see below). But No, image upload does not work.
    – Gil
    Nov 30, 2016 at 14:38

1 Answer 1

1

Part of the issue is solved.

It was coming from an outdated gallery.phtml file. From the directory \app\design\adminhtml\default\default\template\attributeswatches\catalog\product\helper.

I merged it with the magento version-1.9.3.1 file in app/design/adminhtml/default/default/template/catalog/product/helper.

The main change in the code is probably $_block->htmlEscape which is now $_block->escapeHtml

I can now see the product images.

But the image upload process does not work. When I select a file and upload-it. Nothing appears in the grid. The files are just uploaded in /media/tmp/catalog/product/... but not transferred to /media/catalog/product/.... This second issue is solved by updating the file /js/attributeswatches/adminhtml_product.override.js

All is fixed.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.