1

I'm having a problem with product images. The website built on magento version 1.9.3.1; in Back end, manage product-product-images, I do not see the uploaded images for the product.

also attach a picture to understand the problem.

enter image description here

How can I fix this issue?

Thanks

  • Whats mean notification on yellow back? You can check You have set 777 on media folder – Konrad Siamro Nov 18 '16 at 14:21
  • Hi konrad, the yellow notification mean: Image type and information need to be specified for each store view. I checked permision media folder and subfolder, they are 755. – Joso Nov 18 '16 at 14:37
  • I see there are missing checkbox for remove and exclude. Please check Firebug errors in console. – Konrad Siamro Nov 18 '16 at 14:42
  • You are missing some jss probably? Try clear js/css. Have you it merged? – Konrad Siamro Nov 18 '16 at 14:43
  • I check and there areerrors: (index):1575 Uncaught ReferenceError: media_gallery_contentJsObject is not defined(…)onmouseover @ – Joso Nov 18 '16 at 14:53
1

I solved the issue. The problem, in my case, is CreareSeo extension. I update it to 1.5 versione and all work fine.

0

I have the same problem when I use Firefox. Using the lastest version of Google Chrome solved the problem for me.

  • I tryed with Chrome, edge, firefox and opera browser... all same, the imags not shows. – Joso Nov 18 '16 at 16:31
0

Try activer css and javascript in system->configuration->developer->settings

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.